Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Gode ledere slutter aldri å lære

Veien til godt lederskap er brolagt med innsikt og kunnskap. Denne høsten går tolv nordnorske ledere på LIN-programmet for å videreutvikle seg selv i rollen som leder.

Det er første dag på andre samling i LIN-programmet. Samtalene summer i pausearealet, og latteren sitter løst. Mennesker, som tidligere ikke kjente hverandre, men som kom tett på hverandre den første samlingen, gir hverandre en klem. Nye relasjoner som gir varme og energi, ny kunnskap som motiverer.  

Kunnskap er ferskvare

En av deltakerne på høstens program er Liv Brandvoll, daglig leder ved Ungt Entreprenørskap Troms. Vi har bedt Liv om å reflektere over hvorfor hun meldte seg på programmet.

- Er det én ting jeg har lært som leder, så er det at man aldri blir utlært. Jeg har deltatt på lederprogram før, men det betyr ikke at man har all innsikt. Kunnskap er ferskvare, og det å komme seg litt bort og øve på lederskap sammen med andre nordnorske ledere er inspirerende, sier Brandvoll.

Bekreftelse

Gründer og programleder Kurt Sverre Knudtsen er opptatt av at Ledelse i Nord sitt lederprogram skal være en møteplass for nordnorske ledere. Hva tenker du om det?

 - Det er stor hjelp i å møte andre ledere. Alle mennesker trenger bekreftelse, men ledere er de som får det minst, forteller Brandvoll.

Svaret kommer rett fra levra. Kan du utdype dette?

- Alle mennesker har behov for tilbakemelding på det man gjør. Det er viktig å forsterke det som er bra og justere der det er rom for forbedring. Da blir man motivert og får kraft til å fortsette. Mange står alene i sine lederskap. Gjennom lederprogrammet lærer vi mye om vårt eget lederskap. Gjennom disse øvelsene får jeg gode og konstruktive tilbakemeldinger som gjør meg tryggere i lederrollen, avslutter Brandvoll.

Oppstart vår og høst

LIN-programmet er samlingsbasert, og foregår over tre samlinger av tre dager hver. Programmet er en blanding av teori og praksis, der deltakerne får faglig støtte av anerkjente foredragsholdere. Programmet gjennomføres normalt to ganger hvert år, med oppstart i februar og september. Meld deg på LIN-programmet på www.ledelseinord.no