Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Svensk topp-retoriker inviterer til kurs i Tromsø

Retorikeren Anna Ricknell er rangert som en av de 12 fremste foredragsholderne i Sverige. Nå kommer hun til Tromsø for å lære nordnorske ledere kunsten å overbevise. 

Kommunikasjon er en viktig del av arbeidshverdagen, men mange opplever at god kommunikajson kan være vanskelig i enkelte situasjoner. Nå henter Ledelse i Nord den svenske retorikeren Anna Ricknell til Tromsø for å lære vekk verktøyene som gjør at du kan kommunisere på en trygg og overbevisende måte.

- Anna Ricknell ble nylig tatt opp i NSA, talerforeningen for profesjonelle talere og møteledere i Sverige. Det betyr at hun er blant de 12 fremste foredragsholderne i vårt naboland. Anna er også en god venn av Ledelse i Nord og har takket ja til vår invitasjon til å komme til Tromsø, sier Kurt Sverre Knudtsen i Ledelse i Nord. 

4. og 5. april 2018 har du mulighet til å delta på kurset «Retorik- och presentationsteknik för ledare». Innholdet berører bl.a. tema som presentasjonsteknikk, kommunikasjon i lederrollen og mot kundene dine, hvordan kroppsspråk kan forsterke budskapet og hvordan du takler hersketeknikker som hindrer god kommunikasjon på arbeidsplassen. 

- Det stilles mange krav til ledere og kommuniksjon er et viktig verktøy i lederskapet. På kurset lærer du verktøyene som kan ta deg til det neste nivået som leder. Det handler om å kommunisere på en måte som gjør at andre lytter til deg, sier Anna Ricknell.  

Før kurset vil deltakerne motta et lite spørreskjema fra Ricknells Retorik. Det bruker Anna Ricknell for å skreddersy kurset til de nordnorske deltakerne. 

- Anna har en egen evne til å begeistre og skape stort engasjement når hun holder foredrag. Jeg kan derfor garantere at dette blir en opplevelse som både gir faglig påfyll og ny energi til de som deltar. Vi håper mange benytter anledningen, sier Knudtsen.

Kurset «Retorik- och presentationsteknik för ledare» går over to dager 4. og 5. april 2018. Kurset koster 4950 kroner, inkludert lunsj begge dager. Sted: Scandic Grand Hotell, Tromsø.

Les mer om Anna Ricknell på nettsidene til Ricknells Retorik.

Det tas forbehold om minimum 12 deltakere for gjennomføring av kurset. 

SKJEMA FOR PÅMELDING

Navn *
Navn

Kort om innholdet i kurset: 

  • Fire kommunikasjonsstiler - og hvordan du møter de.

  • Kroppsspråk som forsterker ditt budskap.

  • Presentasjonsteknikk - steg for steg med wow-resultat.

  • Biologisk kommunikasjon og hvordan du vinner kunden.

  • Hvordan kan en person i ledende stilling forbedre sin kommunikasjon med medarbeiderne?

  • Hvordan fungerer kommunkasjonen mellom ansatte, avdelingsledere, toppleder og ledergruppen?

  • Hva gjør du når kommunikasjonen svikter?

  • Hvordan kan en toppleder få alle medarbeidere til å jobbe sammen mot felles mål?

  • Forekommer hersketeknikker op arbeidsplassen som hindrer effektiv kommunikajson, fellesskap og resultatoppnåelse, og hvordan motvirker du dette?

  • Hvordan kan retorikk forbedre bedriftens arbeidsmiljø?