Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Kjære LINERE og venner av oss i Ledelse i Nord

Med disse to sitater ønsker vi i Ledelse i Nord å takke for all hjelp og flere fantastiske og trivelige opplevelsesrike dager – og ikke minst for ulike hilsninger og meldinger til oss det året som nå snart ebber ut. 

Vi har bragt til erfaring at det er ulike typer aktiviteter og kommunikasjon i de ulike LIN gruppene og årskull, dette er meget bra og vi håper dere har noe sammen som det er verdt å ta vare på! “Nettverk – vennskap – erfaringsutveksling”

Av og til kommer vi over innslag i ulike medier der deltakerne på LIN-programmet blir omtalt positivt – det er morsomt å se at det går bra – og vi håper at det gjør det for dere alle både i lederskap, bedriftsutvikling og ellers i livets gjøremål og utfordringer. Del gjerne med oss det du måtte ønsker å fortelle i vårt ledernettverk.

Hos oss i Ledelse i Nord går det unna i sedvanlig høyt tempo. I tillegg til LIN programmet, som nå snart kan signere ut 142 ledere som har gjennomført siden oppstarten i januar 2015, arbeider vi med interne leder-strategier og utviklingsprogram i flere bedrifter og organisasjoner.  Håper å kunne se deg i våre lokaler i Storgata 85 - Tromsø. Her har vi det meget trivelig - og du/dere er hjertelig velkommen på besøk om dere skulle være i nærheten – bare for en prat, en lunsj eller om du skulle ha behov for et sted å sitte og jobbe.

Ellers så driver vi på med å fylle neste års LIN program som starter 13. februar 2018, pr. dato er det 3 ledige plasser. Dersom du selv eller noen du kjenner skulle ha lyst på nye opplevelser, nye nettverk, ny læring og videre utvikling så hører vi gjerne fra dere.

Nettverkssamlingen finner sted på Ishavshotellet torsdag 18. Januar, egen invitasjon er sendt ut, alle LINere er hjertelig velkommen. 

Ønsker deg og dine en rolig og fredfylt julehelg og et godt nytt år.

Beste hilsen oss i Ledelse i Nord

Geir Håvard Hanssen, geirhavard@ledelseinord.no

Helga Zwarg O`Donoghue, helga@ledelseinord.no

Elisabeth Utheim, elisabeth@ledelseinord.no

Trine Lise Andersen, trinelise@ledelseinord.no

Øyvind Berg, oyvind@ledelseinord.no

Kurt Sverre Knudtsen, kurt@ledelseinord.no