Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Henter Anna Ricknell til nettverkssamling

Den svenske retorikeren Anna Ricknell kommer til Tromsø for å delta på nettverkssamlingen til Ledelse i Nord 18. januar. 

Ricknell er tidligere svensk elitesvømmer og har utdannelse innenfor retorikk fra Universitetet i Uppsala, samt ulike amerikanske universiteter. Hun ønsker å gi flere trygghet når de skal ta ordet foran en forsamling. 

- Undersøkelser viser at svenskene i gjennomsnitt er mer redd for å tale foran en forsamling enn de er for å dø. Jeg har derfor tatt utfordringern med å utdanne disse menneskene og gi de verktøyene som gjør de til tryggere talere som andre ønsker å lytte til, sier Anne Ricknell. 

Hjemme i Sverige tilbyr Anna Ricknell kurs i retorikk til næringslivet og andre organisasjoner som ønsker å utvikle sin kommunikasjon til kunder og omgivelser. 

- Kommunikasjon handler ikke bare om å nå ut til større grupper. Det handler også om selgeren som møter kunder, medarbeideren som møtes for å komme i mål med et prosjekt, løse et problem eller for å komme opp med nye ideer sammen. Det er mange situasjoner som krever god kommunikasjon. God kommunikasjon er god retorikk. Retorikken finnes over alt, selv om vi ikke tenker på det som retorikk, sier Ricknell.

Nå er det altså klart at den anerkjente retorikeren tar turen til Tromsø for å delta og holde innlegg på Ledelse i Nords nettverkssamling 18. januar. 

- Anna har det siste året vært en del av Ledelse i Nord. Dette gir oss muligheten til å benytte hennes kompetanse i lederprogram hvor det er relevant for bedriften. Når Anna nå kommer til Tromsø får flere muligheten til å bli kjent med henne, sier Kurt Sverre Knudtsen i Ledelse i Nord. 

Han forteller at det fortsatt er ledige plasser på nettverkssamlingen for LIN-deltakere som ønsker å holde kontakt med nettverket av nordnorske ledere som har gjennomført LIN-programmet. 

- Mange ledere setter stor pris på å ha et nettverk av andre ledere som de kjenner og kan snakke med. Nettverkssamlingen er en fin anledning til å få faglig påfyll og samtidig treffe ledere som har vært gjennom LIN-programmet. Det er fortsatt mulig å melde seg på samlingen, sier Knudtsen. 

Du kan melde deg på nettverkssamlingen nederst i denne artikkelen: Bli med på nettverkssamling