Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Bli med på LIN nettverkssamling

Mer enn 100 ledere har gjennomført LIN-programmet siden oppstarten i 2015. 18. januar samles vi til nettverkssamling på Scandic Ishavshotellet i Tromsø. 

Ledelse i Nord-programmet gir deg verktøyene som gjør at du kan utvikle deg som leder. Et av disse verktøyene er det nettverket som skapes mellom deltakerne på lederprogrammet. Nå inviterer Ledelse i Nord alle som har deltatt på LIN-programmet til nettverkssamling på Scandic Ishavshotellet torsdag 18. januar 2018. 

- Det har blitt en tradisjon å samle lederne i LIN-nettverket på den siste torsdagen før sola vender tilbake til Tromsø. I år har vi laget et faglig program som vil gi ny og relevant input til våre ledere på vei inn i det nye året, sier Kurt Sverre Knudtsen i Ledelse i Nord. 

Nettverkssamlingen byr på gode møter med leder-kollegaer fra LIN-programmet, et faglig program og middag. Det hele starter klokken 17.00 og deltakelsen koster 500 kroner. Drikke kjøper du selv på hotellet.

- Det er alltid hyggelig når lederne fra LIN-programmet møtes. I år ønsker vi å dele noen nyheter som vi arbeider med i Ledelse i Nord, så vi håper så mange som mulig tar turen til Ishavshotellet sammen med oss, sier Knudtsen og legger til. 

- Vi håper du dessuten benytter anledningen til å invitere en venn som du vil introdusere for nettverket og som kan være en potensiell deltaker på LIN-programmet. Alle er hjertelig velkommen, sier Knudtsen. 

Sted: Scandic Ishavshotellet

Dato: 18. januar 2018

Klokkeslett: 17.00 - 23.00

Pris: Kr 500 per person, inkl. middag og faglig program. Drikke kjøpes på hotellet. 

Betaling: Bindende påmelding. Oppgjør og betaling skjer på Scandic Ishavshotellet. 

 

Meld deg på nettverkssamlingen her:

Ditt navn *
Ditt navn
Din gjest
Din gjest